dilluns, 25 de gener de 2016

Salsa Romesco





Recepta cedida per Casa Gispert

Per uns 2 kg de salsa  

Ingredients
600gr de tomàquets madurs
250gr d’ametlles torrades i pelades
250gr d’avellanes torrades i pelades
10 grans d’all
250ml d’oli d’oliva extra verge
Un gotet de vinagre de vi
4 pebrots de romesco
Un bitxo
Una nyora
Una mica de pebre vermell
Un polsim de pebre negre
Un tros de pa i sal

Elaboració
En un morter piqueu bé l’ametlla i l’avellana junt amb la sal i el pebre.
Afegiu l’all, el pebrot, el bitxo i la nyora. Continuar picant.
Poseu-hi el pa xopat amb vinagre, els tomàquets ja escalivats i les espècies. Remenar tot junt. Afegir l’oli a poc a poc fins que quedi una massa homogènia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada