Aquesta recepta l'he agafat de la revista Diez Minutos.
Ingredients (4 persones )
• 500 g de pollastre
• 1 ceba
• 1 culleradeta de cúrcuma en pols
• 4 alls
• oli d'oliva
• julivert
• sal
• pebre
1. Salar el pollastre i li fiqueu 2 alls picats per sobre. Deixar el pollastre unes hores a la nevera. Posar una cassola amb una mica d'oli d'oliva al foc. Sofregir el pollastre llevant-li les restes d'all fins enrossir-lo
2. Retirar i reservar. Pelar i picar la ceba i dos alls . Afegiu-hi la ceba, la cúrcuma i els alls a la cassola amb el pollastre. Mantenir a foc mitjà fins que la ceba i l'all estiguin enrossits.
3. Baixar el foc i afegir a la cassola aigua fins gairebé cobrir el pollastre. Pujar el foc i tapar la cassola. Quan s'hagi reduït la salsa, afegir sal i pebre al gust. Servir amb julivert picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada