dijous, 18 de febrer del 2016

Pa de pessic de formatge, taronja i fava tonka




Aquesta recepta l'he trobat aquí.


INGREDIENTS :
-185gr . de mantega a temperatura ambient
-185gr . de formatge crema tipus Philadelpia .
-230gr . de sucre.
-La Ratlladura d'una taronja.
-1 i 1/2 llavor de fava tonka ratllada.
-3 Ous.
-300gr . de farina comú.
-2 Culleradetes de llevat en pols.

PREPARACIÓ :
Preescalfem el forn a 180º.
Barregem bé la mantega amb el formatge fins que formin una crema , afegim el sucre, la ratlladura de taronja i la fava tonka ratllada, quan estigui ben barrejat anem afegint els ous d'un en un, integrant bé cadascun abans d'afegir el següent , finalment afegim la farina tamisada juntament amb el llevat i barregem .
Aboquem en un motlle untat amb mantega o paper d'enfornar.
Al forn uns 40 minuts o fins que al punxar amb un escuradents veiem que surt net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada