dissabte, 28 de maig de 2016

Flam de pebre de Sichuan i cardamom


Aquesta recepta està trobada al bloc Receitas para todos os dias

Ingredients per 6 flams

- 125 g de nata 
- 125 g de llet, 
- 50 g de sucre, 
- 3 rovells d'ou, 
- 1 ou, 
- 7 g de pebre de Sichuan, 
- 10 beines de cardamom.

 Per al caramel: 100 g de sucre morè, 150 grams d'aigua.

Preparació

Posar a escalfar la llet i la nata, quan estiguin a punt de bullir afegirem el pebre de Sichuan i les beines de cardamom obertes. Deixar infusionar durant 20 minuts ( fora del foc ).

Batre els rovells d'ou amb el sucre, afegir la infusió de llet i nata quan estigui tèbia i colada.

Enceneu el forn a 180 º C posant una safata amb aigua per coure al bany maria.

Feu el caramel posant el sucre i l'aigua dins un cassó a foc suau, foneu el sucre fins que agafi un to daurat. Cobrir el fons de les fameres amb el caramel, repartint també per les parets.

Colar la barreja d'ous i llet i distribuir-la per les flameres. Posar-les al forn al bany maria, i deixar-les durant 20 minuts. comproveu que hagin quallat introduint un escuradents a la preparació, si aquest surt net voldrà dir que el flam ja està fet.


Un cop fets els flams , deixar refredar a temperatura ambient i després reservar a la nevera fins al moment de servir-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada