Aquesta recepta està trobada al bloc Receitas para todos os dias
Ingredients per 6 flams
- 125 g de nata
- 125 g de llet,
- 50 g de sucre,
- 3
rovells d'ou,
- 1 ou,
- 7 g de pebre de Sichuan,
- 10 beines de cardamom.
Per al caramel: 100 g de sucre morè, 150 grams
d'aigua.
Preparació
Posar a escalfar la llet i la
nata, quan estiguin a punt de bullir afegirem el pebre de Sichuan i les beines
de cardamom obertes. Deixar infusionar durant 20 minuts ( fora del foc ).
Batre els rovells d'ou amb el sucre,
afegir la infusió de llet i nata quan estigui tèbia i colada.
Enceneu el forn a 180 º C posant
una safata amb aigua per coure al bany maria.
Feu el caramel posant el sucre i
l'aigua dins un cassó a foc suau, foneu el sucre fins que agafi un to daurat.
Cobrir el fons de les fameres amb el caramel, repartint també per les parets.
Colar la barreja d'ous i llet i
distribuir-la per les flameres. Posar-les al forn al bany maria, i deixar-les
durant 20 minuts. comproveu que hagin quallat introduint un escuradents a la
preparació, si aquest surt net voldrà dir que el flam ja està fet.
Un cop fets els flams , deixar
refredar a temperatura ambient i després reservar a la nevera fins al moment de
servir-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada